Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

Магія Великої Матері: Практика "ТАРТІ-МАТА" !!! Божественне втілення Золотої Родючої Великої Матері-Землі.

В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Магія Великої Матері: Практика "ТАРТІ-МАТА" !!! Божественне втілення Золотої Родючої Великої Матері-Землі.

Повідомлення Майстер Аріман »

АСІО
В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Дякуємо за увагу.

Зображення

Магія Великої Матері: Практика "ТАРТІ-МАТА" !!!
Божественне втілення Золотої Родючої Великої Матері-Землі.

Як метод працює?

"ТАРТІ-МАТА" – це звання та статус закону Великої Матері (ім'я), яке перекладається як «Втілення Великої Матері-Богородиці у формі золотої та плодоносної Матері Землі», в якості бар'єра поміж Землею та нижчими Пеклами (Паталами, Світами Авічі).

Торкніться легенько будь-яким предметом об землю зі словами:

«ТАРТІ-МАТА»

І Ваш предмет чистий!

Дуже добрий метод для зняття негативу з подарунків, підкладів, грошей.
Для нейтралізації алкогольних напоїв, нейтралізації отрут.
Начитувати (співати) 49 разів на воду, або ж 77 разів на рідину.
Можна знімати з себе псування, пристріт, врочення, прокльони розбивати об Землю.
Знімати з себе чужий негатив, знешкодити через Золоту Матір-Землю.
Тяжкість після робочого дня зняти з душі. Скинути негативні побажання людей.
Для цього під час ходьби, при кожному кроці об Землю (ступаючи ногою), говорити:

"ТАРТІ-МАТА!"

Щонайменше 10 хвилин співати.
Ноги не втомлюватимуться.
Дає приплив благої творчої сили Матері Землі.
Ходити босими ногами чистою землею в дикому полі або в лісі.
Лежати на землі на світанку Сонця, і 77 разів співати ім'я закону Великої Матері, для пожвавлення та зцілення душі і тіла.

Дякуємо за увагу.
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Lyca
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Lyca »

Доброго ранку шановний Наставник! Ви раніше казали: -Мати завжди чує своїх дітей. Це істина правда! Я почала практику, і переконалася в правдивості ваших слів. Я була здивована силою відгуку від землі. У мене метод спрацював неочікувано. Дякую майстер Аріман за унікальні знання з традиції Великої Матері! Нехай будуть благословенні ваші Вчителі!
Согдиана Сулель
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Согдиана Сулель »

Əssalamu əleykum, уважаемый Мастер Ариман! Благодарю Вас и Ваших учителей!
Сильный метод! Делала для клиентки, сработало быстро. Я удивилась сама такой силе. Хочу освоить направление Великой Матери с вашей помощью. Пусть Богиня будет довольна Вами. Еще раз, благодарю Вас, за знания! С уважением!
Відповісти

Повернутись до “Методи наших Вчителів”