Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

"НАБІР НА ПОСВЯТУ У СИЛАХ БІЛОГО ЯРУ НА СИЛУ ВІДОВСЬКУ"

Слідкуйте за оновленнями форуму тут: новими темами та нашими акціями допомоги, духовними містеріями, ініціаціями, посвятами, а також, оголошеннями набору на практикуми розвитку.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Повідомлення Майстер Аріман »

Зображення

Шановні учні, пані та панове, - ми раді сповістити Вас, що від сьогодні починається набір на посвяту Білого Яру на силу відовську, правої, плюсової полярності. Посвята відбудеться 21.06 - на Купайло або Літнє Сонцестояння, у один із днів Сили Кола Року. Цей день з давніх-давен використовується як силовий Поріг, для великих Містерій, Випробувань, Іспитів, та Ініціацій претендентів. Сили Білого Яру мають багато різних застосувань у практичних цілях, - але ми будемо використовувати його аспект саме відовський, чаклунський, пов'язаний з магічною силою впливу. Білий Яр у своєму аспекті джерела магнетичних струменів у союзі Вогню та Води 21.06 , - несе пробудження внутрішніх силових джерел, індукцію магічної сили всередині самого практика. Тобто, активацію, пожвавлення, підсилення та розкриття внутрішнього потенціалу відовської сили учня. Це активує та приводить у рух внутрішні чаклунські закладеності, потенціали душі самого претендента, через індукційну взаємодію з фохатичним світловим променем Білого Яру , у аспекті саме відовської Сили Впливу. Учень отримує посвяту у духове джерело Білого Яру, і зможе проводити вплив цього солярного, силового, Правного джерела крізь себе, і застосовувати у своїй магії цю еманацію. Окрім цього, як практичний метод передачі, - учень отримує формульне чар-слово до цієї сили, як механізм її виклику перед початком ритуалів, практик, впливів, або саморозвитку.

Умови участи стандартні:

1) Вік магічного повноліття (21 рік).
2) Фото, ім'я, дата народження.
3) Пожертва за посвяту: вільна, - частина пожертви піде на жертовник (підношення).
4) Запис триває до 21.06 включно.
5) Учасник який бажає отримати цю посвяту зобов'язаний практикувати і активно займатися своїм духовим розвитком, - бо сила має плинути, текти, - сила зростає від застосування.
6) Після підтвердження запису, - кожен учасник отримає інструкції до цієї посвяти й подальшої практики.
7) Ваші заявки приймаються у особисті повідомлення, або за нашими контактами для зв'язку:
https://t.me/ArimanAzmaat , https://www.instagram.com/master_ariman/ , ariman@avaheih.com

"Мудрість передають лише серед мудрих.
Сила дається лише сильним.
Воля карбує шлях Свідомості"

Дякуємо за увагу.

☀️⚡️⏇ А В А Х Е Й Х ⏇⚡️☀️
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
OlenaHamburg79
Шукачі
Шукачі

Повідомлення OlenaHamburg79 »

Доброго дня майстер Аріман! Вітаю зі святом Вас! Під час посвяти бачила золоту птицю. З перших хвилин відчула тепло в тілі. Відчуття наче я повернулася у дитинство до бабусі в село на літні канікули. Хвилин через 20 відчула біль в серці. Почало пекти серце в грудях. Давило доволі сильно. Десь опісля години біль стихла. В тілі таке відчуття як після лазні. Легкість, хочеться лежати. Щиро дякую Вам за духовну посвяту!
Василий Минский
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Василий Минский »

Добры дзень паважаны майстар Арыман, падчас пасвячэння я адчуваў цеплыню ў целе. з вобразаў, бачыў толькі белыя ўспышкі святла. пасля прасвячэння адчуваецца вельмі вялікі ўздым энергіі, павысіўся тонус. дзякую Вам шчыра! Са святам!
Magna Morena
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Magna Morena »

Вітаю майстер Аріман. Посвята пройшла потужно. Відчуваю як досі горять долоні. Відчуваю що розкрився канал зцілення. Я припускала що має сили зцілення проте, раніше ніколи не відчувала канал на повну потужність. Бачила білу гору на верхівці якої стояв золотий храм Білого Яру. Багато переживань пройшло крізь мене. Під час посвяти лились сльози з очей, було дуже спекотно, хоча у мене в квартирі працював кондиціонер. Сьогодні на вулиці незнайома жінка подарувала мені квіти соняшника. Сказала що сьогодні свято Галлард Луфа, дитя Сонця, привітала з мідсаммером. Для мене це незвично. Я напишу вам у приватні повідомлення всі подробиці, бо багато чого є розповісти з мого досвіду ініціації. Ґречно вдячна Вам, Вчитель, за посвяту! Благословенні будьте!
Панночка Сновида
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Панночка Сновида »

Добрий день всім. За 5 хвилин після початку мене зморило у сон. Пам'ятаю бачила вогонь і золоте світло крізь двері. Двері відчинилися а за ними було Сонце. Більше нічого не запам'ятала. Нічого не бачила. Після ініціації постійно хочеться спати, немає сил встати з ліжка, сподіваюся не захворію. Дякую за посвяту майстре.
IvanR
Шукачі
Шукачі

Повідомлення IvanR »

Привітання, колеги. Зі святом Вас, метер Аріман. Під час ініціації я перебував за кермом у робочих справах. Відчував ейдосоносне горіння зсередини грудної клітки, усе тіло було охоплене плазматичним вогнем ініціації. На внутрішньому взорі бачив світло джерела сфери Яру яке розійшлося структурами каркасу. Посвята пройшла потужно, наснаження ярової сили відчувалося впродовж усього дня. Вдячний вчителям за духовний дар. З пошаною, брат Іван.
Adjutorium nostrum in nomine Domini Inferi
Відповісти

Повернутись до “Новини. Акції. Практикуми. Посвяти.”