Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

Подарунок на честь дня мого втілення

Авторський практичний матеріал Школи АВАХЕЙХ, для пізнання, розвитку, для допомоги та різних напрямків духового впливу.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Подарунок на честь дня мого втілення

Повідомлення Майстер Аріман »

1652775970_9-celes-club-p-ogon-v-rukakh-art-krasivo-10.jpg
1652775970_9-celes-club-p-ogon-v-rukakh-art-krasivo-10.jpg (85.55 Кіб) Переглянуто 1766 разів

☀️Сьогодні, на честь дня мого втілення, за старою духовною традицією ми робимо подаруночок для Вас, наші друзі та учні. Це практика зміцнення волі (наміру), сили непереможности, нездоланности, та захисту, а також мобілізації ваших ресурсів для боротьби:

Станьте обличчям на схід, зробіть 7 глибоких брюшних вдихів та видихів , стійте з рівним хребтом, ступні разом, ліву долоню сильно стисніть в кулак до болю, праву долоню тримайте рівно, пальцями догори, пальці докупи. З'єднайте, (притуліть) кулак лівої руки разом з рівною долонею правої руки на рівні центру грудної клітки, сильно притискайте кулак до долоні, відчуйте напруження. Співайте ключ 11 разів:

Прихований вміст
Для перегляду прихованого вмісту необхідно зареєструватися та авторизуватися
Яскраво уявіть як ваші руки в цій позиції спалахнули палаючим світлом та вогнем біло-жовтим, світло та полум'я має розійтися вашим тілом та всією структурою, уявіть себе в позиції сили, захисту та палаючого нескінченного світла. Постійне в цій позиції 3-5 хвилин вдихаючи це полум'я та світло яке буде розходитися від ваших долонь. Після чого розслабте долоні, опустити руки і зробити 7 глибоких повільних вдихів та видихів брюшиною (діафрагмою, животом). На цьому практику завершено, ваш захист буде укріплено, а сили волі, наміру, та супротиву мобілізовано та активовано.

Виконуйте цю практику кілька разів на тиждень і згодом Ви зможете розвити в собі особливу силу Майстрів Наміру і значно зміцнити та покращили вашу природну вітальність, магнетизм та захисні контури світла.
Зі святом Вас , друзі!
Дякуємо за увагу.
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Відповісти

Повернутись до “Ритуали. Обряди. Методи.”