Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

П-ятниця: універсальний день вшанування сил Великої Матері (практика)

Авторський практичний матеріал Школи АВАХЕЙХ, для пізнання, розвитку, для допомоги та різних напрямків духового впливу.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Повідомлення Майстер Аріман »

Зображення

П'ятниця: універсальний день вшанування сил Великої Матері
(практика)

Автор: Майстер Аріман Азмаат.

В стародавньому культі Великої Матері існує традиція вшанування Сімох Богинь, вони співвідносяться із сімома планетами античної астрономії та астрології. Поступово ці відповідники оформилися у схему 7х богинь які відносилися до 7х духовних принципів в людині, 7х світових принципів, 7х еманацій, 7х планет, 7х енергетичних центрів людини, а трохи пізніше в сучасних календарних системах, вони оформилися у Богинь 7х днів тижня. Кожен день тижня був присвячений силам однієї із сімох богинь, кожна з яких відповідала за свою сферу творіння, і сили що до неї належать. Але, варто зазначити, що в Культі Великої Матері існує більш езотерична, герметична та внутрішня (закрита) доктрина Дев'яти Сфер, Дев'яти Кругів, або дев'яти принципів і звідси походить вшанування Дев'яти Богинь та методи теурґічного мистецтва всередині культу.
Цей рівень більш внутрішній, і доступний повною мірою для служителів та послідовників культу, для посвячених в універсальні містерії Великої Матері (як молодші містерії так й у старші містерії). Це дуже велика тематика, про яку ми не можемо говорити більше дозволеного.

Сьогодні, ми розглянемо лише ОДИН із проявів Великої Матері, який відноситься до сил П'ятниці. Тому що П'ятниця - та її духова, архетипова сили Богині, яка стоїть за цим Днем, - в сучасній світовій магічній парадигмі, ритуальних та культових практиках останніх 2000х років, та фундації астральних сил, - є одним із глобальних днів вшанування сил Великої Матері , у проявленому творчому аспекті Імператриці-Венери (Як світлої, та і тіньової Імператриці).

Ця сила має багато проявів та аспектів всередині самої себе, - знову ж таки, ми беремо більш високий рівень проявлення цієї сили для вашого досвіду, - контакту з силами Великої Матері на практиці. Ми не беремо деструктивні або кліпотичні і негативні прояви П'ятниці як Поглинання у аспекті Вагіна Дендата. День П'ятниці в десятках світових культів різних народів, світових релігій, традицій та шкіл магії, використовується як Материнський День, або День Вшанування Сил Великої Матері. Тієї сили, що несе творіння над своєю головою, та піднімає це Творіння (Дитя) до Небес, - дає силу для життя і зростання всім формам та життям. Сили "Матері Серця" або "Хранительниці Грааля Душі" , "Матері Відродження Життя" , - що тримає на собі всі форми, і дає можливість розмноження, зачаття, проявлення, матеріалізації, - самого потоку життя, в усіх його формах і різновидах флори та фауни, включно із гомінідами (людиною).

П'ятничний прояв іпостасі сил Великої Матері Світу, - несе собою активні еволюційні сили, сили піднесення, підняття, розвитку, зростання, множення, примноження, насичення, зцілення, віталізації, оживлення, наповнення, сили самої одухотвореної, натхненної ЖИВОЇ ПРИРОДИ, - з усім її різноманіттям. Магія кохання, любовна магія або сексуальна магія, магія краси або сексуального магнетизму, - це лише один із вульгарних, простонародних чаклунських рівнів прояву цієї Материнської Сили П'ятниці. Все значно глибше, значно масштабніше та глобальніше, значно складніше , - особливо в сучасних реаліях картини Нового Еону.

Нам не вистачить часу та місця, щоб розписати в усіх подробицях теоретичну доктрину цього Дня Великої Матері та його значень, символів, архетипів, проявів і особливостей ВСІЄЇ СФЕРИ П'ятниці-Імператриці-Венери і її відповідників в УСІХ КУЛЬТАХ ПЛАНЕТИ від давніх часів до сьогодення, - бо це лекція на багато годин і величезний обсяг знань, - не завжди безпечних знань для оприлюднення на широкий загал.

Зацікавлений учень має самостійно досліджувати цю силу і шукати співбесіди із НЕЮ, щоб на своєму власному досвіді усвідомити весь величезний обсяг значень, сил та проявів цієї п'ятничної іпостасі Великої Матері.

В контексті цього теоретичного матеріалу, у зв'язку із прийдешнім силовим днем 29 вересня 2023 року (Повня в П'ятниці, - в Овені) ми передаємо Вам практичний метод для благої мети. Для вашої практики, для вшанування вами сил Великої Матері Імператриці, для вашої ритуальної та медитативної роботи, для контакту з її потоками та проявами, для інвокації (молитви) до її сил та потоків у П'ятницю 29 вересня, або будь-яку іншу п'ятницю в календарі або в магічних календарних циклах.

День: П'ятниця
Час: Від 6-7 ранку, або від 18.00, 19.00 вечора. Період світанку або сутінок буде оптимальним.
Можете сісти обличчям на схід, запалити перед собою 3 свічки (або 3 лампади , - олійні лампи), воскурити пахощі Смирни (Мірра), якщо не можете знайти використовуйте Ладан, або ефірні олії справжнього Жасмину, Троянди, Герані, Фіалки (Фіалка Нічна), Бузка (Бузок Звичайний). Оберіть щось одне з цього переліку пахощів, - якщо не знаєте як правильно зробити рецепт еліксиру з цих ефірів, смол та олій. Тіло має бути чистим, без зайвих прикрас та металів на тілі. Увійдіть у спокійний та розслаблений стан, занурення у себе, та напівтрансового ритму вашого дихання.

Співайте 7 хвилин звукову формулу імен та звуків виклику променів та інвокації низходження потоків Великої Матері, - тільки 7 хвилин, не більше (!):

"КСЕОФОРІЯ ОКСАНФОРІЯ ДРІМ ДРУМ ДРАМ СВА СОА ФОРАМ"

Після чого, 7 разів читайте маніфестацію сили Великої Матері:

"Я свята незаймана блудниця. Я цнотлива дівчина і я матір всіх дітей світу. Я хліб і я вода. Я весняний світанок різдва нового дня, і я осінні сутінки успіння. Я олія в лямпаді відлюдника. Я книга в руках мудреця. Я перше дерево і я останній плід. Я насіння і я лоно. Я перше кохання і я останній подих дихання. Я та що несе вас над своєю головою, і я могила, що поростає навесні травою. Я перший крик народження, і я перший стогін пристрасті. Я перша кров дівчинки, я друга кров жінки, і я третя кров матері. Я троянда в саду серця коханого і я змія безсмертної мудрості. Завдяки вам і разом із вами, я сходжу на Світове Древо Життя. Авех."

Заплющте очі, та спокійно спостерігайте, можете своїми словами виказати слова вдячності, подяки, вшанування, прославлення сил Великої Матері, або звернутися зі своїм проханням, попросити відповіді або знаку уві сні, підтримки або захисту, або вказати вам шлях або направити вас на шлях розвитку і розкриття вашої істинної природи. Ви можете поспілкуватися із цим аспектом Великої Матері, як зі своєю власною духовною матір'ю, як з чимось рідним що завжди вас вислухає та прийме в будь-якому випадку. Вся практика може займати 30-40 хвилин, подякуйте її силам, за її увагу, за підтримку, виказуйте повагу та вдячність до цієї сили, погасіть свічки (або лампади), на цьому ритуал буде завершено. Спостерігайте за своїми сновидіннями, за своїм психічно-емоційним станом. Якщо Ви просили знака або підказки у вашому житті, будьте уважні до подій навколо вас, підказка або допомога може прийти до вас різними шляхами, через дзвінок, книгу, фільм, пісню, або "випадкову зустріч" або інші обставити життя. Прислухайтеся до себе, до своїх відчуттів, до своєї інтуїції і особливо до подій у ваших сновидіннях.

Дякуємо за увагу.
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Надія
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Надія »

Добридень. Почала робити примолення до Матері, як у нас кажуть. Бачу підтримку від Ма. Дуже сильний метод. Дякую вчителю.
Вольга
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Вольга »

Велика подяка майстер Аріман! Я зіткнулась з силою Великої Матері вперше! В 50 років, завдяки шановним майстрам, відкрила для себе новий світ. Бачу результати моїх сил. Просто, без коментаріїв! Приміть мою щіру вдячність!
Oльга
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Oльга »

Здравия желаю, уважаемый Мастер Ариман. Очень сильная практика! Великая Мать отзывается быстро, помощь была получена. Благодарю вас!
Lyca
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Lyca »

Шановний наставник Аріман, прийміть мою щиру вдячність Вам за практику вшанування Великої Матері! Я під приємним враженням сьогодні! Будьте благословенні під покровом Богині. З повагою!
AnnaBeliz
Шукачі
Шукачі

Повідомлення AnnaBeliz »

Дорогой נִכבָּד Ариман! Прими мою благодарность истинно от сердца. Пусть Матерь Богиня будет довольна тобою. Тода раба!
Oksi
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Oksi »

Дякую Вам! Я сама шокована силою Великої Матері! А все завдяки вам шановний Аріман! Ви познайомили мене з силою матінки Богині. Слава Матері Богородиці! Приміть мою вдячність!
Відповісти

Повернутись до “Ритуали. Обряди. Методи.”