Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

Українська ортодоксальна магія: Зачит "Оборонка Святого Георгія" (захисний метод для армійця/воїна/служивого).

Авторський практичний матеріал Школи АВАХЕЙХ, для пізнання, розвитку, для допомоги та різних напрямків духового впливу.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Українська ортодоксальна магія: Зачит "Оборонка Святого Георгія" (захисний метод для армійця/воїна/служивого).

Повідомлення Майстер Аріман »

Зображення

Українська Ортодоксальна Магія:
Зачит "Оборонка Святого Георгія"
(захисний метод для армійця/воїна/служивого).

Ми отримали центральні вказівки з духового плану, передати цей матеріал в український простір у належні руки знатких, - для кількох людей із напрацюваннями родової сили певного християнського напрямку силового та войовничого, - які мовчки стежать за нашими публічними ресурсами. Ми знаємо, що ви читаєте нас і багато чого почерпнули із наших ресурсів для свого розвитку, - і ми знаємо, що цей матеріал, який ми передаємо вам нижче, призначений для вашої практики і ваших людей. Допоможіть тим, кому це потрібно через вашу лінію. Пояснювати ми нічого не будемо тут більше дозволеного. Поважні родові Майстри та Відаючи чорнокнижних родів, самі знають правила і сорокосвятци нашого пресвятого і пречистого мистецтва. ХТО ЗРОЗУМІВ = ТОЙ ЗРОЗУМІВ. З побажанням глибинного миру, браттям та сестрам.
+Авех+

ДОВІДКА:
Γεώργιος, лат. Georgious; (256/285 — 23 квітня 303), Ю́рій (Гео́ргій) Перемо́жець або святий Ю́рій (Гео́ргій) — римський воїн з Каппадокії часів імператора Діоклітіана, християнський мученик і святий. Син грецької родини — римського офіцера Гіротонія та його дружини християнки Поліхронії.

ПРАВИЛО:
1) Стати обличчям на схід.
2) Запалити церковну свічку воскову (бажано ЧЕРВОНУ, КРИВАВО-КРАСНУ - церковну, святкову!), перед іконою Святого Георгія Переможця (Побідоносця), а краще за все запалити 5 червоних церковних свічок!!!
3) Підняти руки в позицію оранта. 5 разів співати:
"Елохім Ґібор, Сераф, лє олам, Ґебурім, Сєлах!"
4) Заздалегідь до початку освячення, СВОЄЮ РУКОЮ НОВОЮ РУЧКОЮ, на чистому, новому аркуші паперу, переписати текст зачиту на білий аркуш паперу. Читати текст зачиту з цього паперу. Після зачиту, запаяти аркуш із зачитом, кристалами натурального ладану та огарками (залишками) від прогорілих свічок, - у герметичну капсулу-ладанку металеву, - передати військовому завжди носити з собою (можна на тілі якщо залізна ладанка закріплюється на ланцюг).
5) Чітко, без метушні, чистим голосом, 5 разів читати зачит:

"АББА, Святий тисячник Георгіос!
Плотію поправши земні муки.
Копієм пронизавши гада.
Побідивши ворога чоловєчого.
Ар-Барра-Мар!
Охрани од знівечення живот мій (ім'я раба),
Обережи од зла душу мою (ім'я раба)
Од вогню летючого.
Од ворога нічного.
Од усілякого вістря, булату, ножа й меча.
Од усілякого зілля, полону, зламу та ізмору.
Заступник людськой, охранитель віри святої.
Яко боронили тебе янгели, тако й ти, оборони мене (ім'я раба).
Іменем Отця й Сина й Духа Святаго.
Аумінь!"

ПРИМІТКА:
Якщо ви ніколи не стикалися із таким класом оборонок, то нехай вас не дивує мова або стилістика зачиту. Робити все рівно так, як було описано і сказано в алгоритмі методи, без жодних помилок і порушень правил, із дотриманням всіх законів майстерності. Жодних собак, в приміщенні або поруч під час виконання обережного зачиту не має бути, взагалі. Дзеркала зачинені, двері, віка, зачинені. Окремо, після проведення освячення, - родичі, рідні, батьки, сестри, брати, дружини, кохані, - мають читати зачит 5 разів перед іконою Святого Георгіоса, запаливши 5 свічок, 23 числа кожного місяця у першій половині дня або на світанку, - вказуючи ім'я, або імена військових на яких вони накладають ці обладунки, або за яких родичі просять Святого Георгіуса.

+9+Авех+Спаси+Богородиця+Діво+Авех+9+

Дякуємо за увагу.

(С) МАЙСТЕР АРІМАН АЗМААТ -
https://www.instagram.com/master_ariman/
https://www.facebook.com/ArimanAzmaat
(С) "ДУХОВИЙ ЦЕНТЕР - АВАХЕЙХ" -
https://avaheih.com
27.01.2024
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Vlada M.
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Vlada M. »

Майстр, дякую Вам величезне!
Михась
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Михась »

Дякую вам шановний Аріман. Беру в роботу!
Михась
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Михась »

Робив ваш метод для двох друзів і родича, всі військові на гарячих напрямках фронту. Мені з чим порівнювати. Бо на тому напрямку багато важких було там де прилетіло. Так ось, всі для кого робив захист - вижили! тільки легкі подряпини і забої у трьох були. Решта побратимів або не вижили або у важкому стані. Хоча ситуація була така, що залишитись неушкодженим було неможливо. Там не виживають. Я довго шукав робочого знання. Вже не сподівався що знайду колись справжню школу. Безмежна вдячність майстру Аріману за безціні знання! З повагою від мене і побратимів!
Надія
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Надія »

Велика подяка Вам шановний Аріман!
Олександр
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Олександр »

Майстер Аріман, прийміть щиру подяку від врятованих хлопців і від моєї родини персонально.
Метод працює. Дякую за збереженні життя. Божого благословення Вам шановний майстер!
Oльга
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Oльга »

Здравия желаю, уважаемый Мастер Ариман. Не имею права докладывать закрытую информацию. Скажу лишь: метод работает. Благодарю Вас от сердца!
OlenaHamburg79
Шукачі
Шукачі

Повідомлення OlenaHamburg79 »

Я передала метод родичам щоб робили захист для своїх дітей що служать. Я сама роблю зачит по правилу. Дякую вам шановний вчитель за врятовані життя!
Відповісти

Повернутись до “Ритуали. Обряди. Методи.”