Донат на розвиток проєкту:

GlobalBank: 5168541550024566
PауPal: dmytroholyk@i.ua
Донат для Проєкта

Нові теми:

Наші сторінки:

instagram@ArimanAzmaat

instagram instagram instagram facebook twitter

Методи наших Вчителів: "Сонячний Ритуал Духовної Сили і Світла Натхнення Живої Душі".

В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Відповісти
Майстер Аріман
Керівники
Керівники

Методи наших Вчителів: "Сонячний Ритуал Духовної Сили і Світла Натхнення Живої Душі".

Повідомлення Майстер Аріман »

АСІО
В цьому розділі ми передаємо на безкоштовних засадах "Закону Передачі Знання", методики, ритуали та практичний матеріал наших шановних Вчителів, більшість із яких вже відійшли за Поріг Вічності і покинули Землю, - але залишити після себе певну духовно-езотеричну спадщину. Матеріал цього розділу проєкта "АВАХЕЙХ", не належить нашому авторському праву, і передається на основах благодійності для українського народу. Ми передаємо цей матеріал для блага, розвитку і допомоги українському ментальному середовищу для всіх зацікавлених людей.
Дякуємо за увагу.
Зображення

Методи наших Вчителів:
"Сонячний Ритуал Духовної Сили і Світла Натхнення Живої Душі".

Один із методів практики відродження творчих сил душі, вітальних (життєвих) сил активної живої душі і розуму, а також внутрішніх сил творчого і духовного натхнення, - це зрання дивитися у східному напрямку на світанкове Сонце, яке тільки-но сходить (дивіться точний вранішній час світанку Сонця для вашої місцевості), - потрібно дивитись на Сонце, яке поступово сходить, 10-15 хвилин проводити споглядання, після чого зробити Р.Т.Л.А. ("Ритуал Творчого Луча (Променя) Адонаї") = тобто: Р.С.С. ("Ритуал Серединного Стовпа" = Амуда д'Амцаїта).

Як виконувати Р.С.С. багато разів було описано у профільній літературі Золотого Світанку, у книжках Реґарді давалась ритуальна частина, а також у школі Г.О.М. давалось пояснення до проведення Р.Т.Л.А. що за своєю суттю, є тотожним. Ми наведемо приклад стандартного ритуалу Р.С.С. від нашої школи:

Прямо і рівно стоячи, "наче солдатик", ноги разом, руки вздовж тіла, з рівним хребтом, шия рівна, обличчям на схід, струнко, але без зайвого напруження. Сконцентруйтесь на своєму хребті, на серединному каналі білого світла, який проходить всередині вашої структури організму. Яскравий, білий, сяючий промінь Світла починає спускатись всередині Вас, через Хребет, починаючи з маківки голови і до стоп ніг. Сконцентруйтесь на "Кетер" (візуалізація над головою, блискуча засліплююча сфера білого світла): співати ім'я: "Ехейєх" — 4 рази співати.
Тепер, промінь світла спускається у Даат (горло, фіолетова яскрава сфера світла в зоні яремної ямки на шиї): ім'я "Ійєховах Елохім" - 4 рази співати ім'я. Далі, промінь білого світла спускається ще нижче, - Сфера Тіферет (сконцентруйтесь на сонячному сплетінні, візуалізуйте жовто золотисту сферу яскравого сонячного світла, промінь входить у неї): співайте ім'я "Ійєховах Елоа Вє-Даат" - 4 рази.
Тепер, промінь спускається у сферу Йєсод (геніталії/крижі, рівень свадхістана чакри, сфера місячного біло-сріблястого кольору, сфера світиться наче туманна біло-жовтувата ртуть, як живе срібло): співайте ім'я великої сили і могутності Бога ЖивАґо: "Шаддаї Ель Хайї" - 4 рази співати.
Тепер, Білий Промінь Творіння спускається до фінальної стоянки, у сфері Малькут (стопи, під стопами ніг, ви стоїте ногами на золотисто-коричневому м'ячі-сфері енергії, це сфера Землі, вона темно коричневого кольору, брунатного кольору із золотисто-медовим світлом зсередини, наче золотий пилок світиться): співайте ім'я "Адонаї Ха-Арєц" - 4 рази, - промінь білого світла заземлюється у сфері Малькут і на цьому етапі "Стовп Творчого Світла" вже сформований у вашій структурі. Ритуал завершено!

Зображення

Коли Ви зробили Р.С.С. тепер, потрібно співати формулу шість разів дивлячись на Сонце (Сефіра Тіферет):

"Анон! - Ріа! - Ід! - Даіс! - Кан!"

Стоячи спокійно і розслаблено, впродовж 10-15 хвилин, Вам потрібно дихати жовтим-золотисто-сонячним Світлом. Ви маєте прийняти це Світло і наповнитись їм. Під час глибокого і повільного дихання, наповнювати увесь ваш організм, ауру, кокон, тіло, Божественним Творчим Світлом, щоб ваша душа-візниця вашого духу (колісниця-повозка) залишалась активною, летючою, рухливою, і живою структурою, гармонійною, врівноваженою, а не мертвим закам'янілим шматком свинцю, без творчості, без натхнення, без змін (мертвими душами).

Ця сонячна ритуальна практика наснажує Сонячною Вітальною Силою всю вашу структуру на базових рівнях, Гармонізує Енергетику, Душу і Тіло. Дає величезну кількість активної, плюсової, творчої енергії руху, дії, волі, одухотворення, натхнення, активізації внутрішніх резервів та сил РУХУ ЖИТТЯ. Дає приплив творчих життєвих сил та духовного внутрішнього натхнення, для душі і її життя, творіння і творчості. Ви можете проводити цю практику від 3х до 7х днів, - починати практику краще у Перший День Творіння на світанку Сонця ("Воскресіння", тобто, "Неділя" = "День Сонця" = "Перший День Тижня"). Після проведення цього Сонячного Ритуалу одразу приступайте до творчості, до практичних дій, до активної творчої роботи (робіть ваші задачі, заплановані творчі дії, Ви маєте прикласти енергію для реальної життєвої живої реалізації, на практиці, займайтесь ТВОРЧІСТЮ).

Отже, будьте благословенні, наші шановні учасники та учні наші, під Духовою Покровою Сонячного Світла Благодаті Відродження.

Дякуємо за увагу.
❤️ ☀️ + AMOR + VINCIT + OMNIA + ☀️ ❤️

Телеґрам: https://t.me/ArimanAzmaat
Пошта: ariman@avaheih.com
Артем
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Артем »

Доброго дня шановний вчитель Аріман. Я хочу подякувати вам за цей ритуал! Зараз те, що треба для мене. Дякую за ваші унікальні знання. З повагою!
Панночка Сновида
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Панночка Сновида »

Добрий день! Майстер Аріман зі святами хочу вас привітати! Безмежно вдячна вам за подарунок,сонячний ритуал! Буду обов'язково робити. Нехац Вищі Сили дають вам підтримку! Ще раз дякую за ваші статті, за вашу роботу!
Kristina 79
Шукачі
Шукачі

Повідомлення Kristina 79 »

Благодарю Вас Мастер Ариман за знания и передачу практики.
Буду делать с воскресенья.
Відповісти

Повернутись до “Методи наших Вчителів”